28 Ocak 2023

Otel Odaları Tayfun Pirselimoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,35 TL
Yazarı: Tayfun Pirselimoğlu
Çevirmen: Tayfun Pirselimoğlu

Otel Odaları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tayfun Pirselimoğlu olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Otel Odaları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Otel Odaları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Otel Odaları TIKLA PDF İNDİR !

Otel Odaları Yazarı Kimdir ?

Otel Odaları yazarı Tayfun Pirselimoğlu 'dır. Tayfun Pirselimoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Otel Odaları PDF indir oku

Otel Odaları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Otel Odaları TIKLA PDF İNDİR !

Otel Odaları TIKLA PDF İNDİR !
Çöl Masalları, Kayıp Şahıslar Albümü, Malihülya ve Şehrin Kuleleri Yaşamın ve insanın kaotikliği, ihtişamı, sefaleti, sıradanlığı, zenginliği, tekdüzeliği, tesadüfiliği, akıldışılığı ve pespayeliği, bana kalırsa bu kadar keskin ve bu kadar sanatlı bir biçimde çok az anlatılabilmiştir bizim edebiyatımızda. Çok az yazar kendi çağıyla, çağdaşlarıyla karşı karşıya gelme cesaretini gösterebilmiş ve bu zorlu çabayı zamana direnebilecek büyüklükte yapıtlarla taçlandırabilmiştir: Tayfun Pirselimoğlu, işte bu yazarlardandır.
Otel Odaları; çoğalan, dağılan ve okuru kendi sahici hikâyeleriyle karşı karşıya getiren bir yapıt. Otel Odaları; bir yanıyla, yusyuvarlak dünya üzerinde, yanı başımızda yaşayan sahici insanların, yani bizim gerçekliğimizin zamanda ve mekânda kavranarak betimlenmesiyse, bir yanıyla da canımızı yakan bu "günahkar" gerçekliğin yadsınmasıdır aslında. Unutmadan; dünya bir handır, insansa yolcu! Tayfun'un deyimiyle, feraset sahibi okur, zaten idrak edecektir bunu.
Yaşama ve ölüme, manaya ve manasızlığa, suça ve cezaya, tekrara ve kadere, akla ve deliliğe, aşka ve ihanete, en gizli korkularımıza ve isteklerimize, hasılı kelam, insana dair muhteşem hikâyeler.
Usta romancımız Tayfun Pirselimoğlu, şimdi de, usta işi hikâyeleriyle karşımızda.



Sayfa Sayısı: 132

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: İthaki Yayınları Otel Odaları TIKLA PDF İNDİR !Otel Odaları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Otel Odaları, Tayfun Pirselimoğlu

Yorum Gönder