28 Ocak 2023

Adam Gibi Eşek Erdem Katırcıoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Erdem Katırcıoğlu
Çevirmen: Erdem Katırcıoğlu

Adam Gibi Eşek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erdem Katırcıoğlu olan ve E Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Adam Gibi Eşek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Adam Gibi Eşek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Adam Gibi Eşek TIKLA PDF İNDİR !

Adam Gibi Eşek Yazarı Kimdir ?

Adam Gibi Eşek yazarı Erdem Katırcıoğlu 'dır. Erdem Katırcıoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Adam Gibi Eşek PDF indir oku

Adam Gibi Eşek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. E Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Adam Gibi Eşek TIKLA PDF İNDİR !

Adam Gibi Eşek TIKLA PDF İNDİR !
Şimdi size insan gibi düşünen , konuşan bir eşeğin öyküsünü anlatacağım. Durum hele, 'Hiç eşek düşünür, konuşur!' diye hemen celallenmeyin! O sizin bildiğiniz, hani şu şairin, 'Zerduz palan ursan, eşek yine eşektir.' Dediği sıradan eşeklerden değil bu bizim eşek. Kafa ve ruh yapısıyla, adam gibi eşek... Hatta adamım diye ortalıkta dolaşan pek çok adamdan, daha adam bir eşek...



Sayfa Sayısı: 104

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: E Yayınları Adam Gibi Eşek TIKLA PDF İNDİR !Adam Gibi Eşek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Adam Gibi Eşek, Erdem Katırcıoğlu

Yorum Gönder