17 Ocak 2023

O Sesler-Şehrin Kalbi Sur'da Atıyor Nurcan Baysal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: Nurcan Baysal
Çevirmen: Nurcan Baysal

O Sesler-Şehrin Kalbi Sur'da Atıyor indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nurcan Baysal olan ve Dipnot yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık O Sesler-Şehrin Kalbi Sur'da Atıyor eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. O Sesler-Şehrin Kalbi Sur'da Atıyor ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
O Sesler-Şehrin Kalbi Sur'da Atıyor TIKLA PDF İNDİR !

O Sesler-Şehrin Kalbi Sur'da Atıyor Yazarı Kimdir ?

O Sesler-Şehrin Kalbi Sur'da Atıyor yazarı Nurcan Baysal 'dır. Nurcan Baysal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

O Sesler-Şehrin Kalbi Sur'da Atıyor PDF indir oku

O Sesler-Şehrin Kalbi Sur'da Atıyor indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dipnot yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
O Sesler-Şehrin Kalbi Sur'da Atıyor TIKLA PDF İNDİR !

O Sesler-Şehrin Kalbi Sur'da Atıyor TIKLA PDF İNDİR !

"Sesler… Bu sesler Abdullah'ı deli edecekti. Bomba atıldığında bir şey görmüyorlardı ama o sesler, onlar yok mu…

"Sesler… Tarifi zor ve imkânsız seslerdi. Filmlerde tank, top sesi olur ya… öyle değil, çok farklı, çok korkunç sesler. O sesin içinde her şey vardı, yıkım vardı, ölüm vardı."

O SESLER bombardıman altındaki bir şehri, Diyarbakır'ı anlatıyor. Hikâye, yüz gün boyunca Sur'un bombalanmasının ve Sur'da yaşanan çatışmaların şehri nasıl etkilediğine, bombardıman altındaki şehirde gündelik yaşamın nasıl aktığına, farklı kesimlerin bu dehşeti nasıl deneyimlediğine odaklanıyor. Yoksul mahallelerde, okullarda, hastanelerde, pazarda, sokak aralarında, korunaklı sitelerde, camilerin içinde...

Yazar, bomba seslerinin altında şehri dolaşırken hem ülkenin batısında hem de bölgede ön plana çıkan değerlendirmelerle de bir hesaplaşma içine giriyor. Şehrin farklı kesimlerinden gelen insanların çatışmalar sırasındaki yaşam pratiklerine yönelerek şablonları, klişeleri, yargıları, aşağılamaları ve yüceltmeleri… aşmaya girişiyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Çizimler: Seywan Saedian

O Sesler-Şehrin Kalbi Sur'da Atıyor TIKLA PDF İNDİR !O Sesler-Şehrin Kalbi Sur'da Atıyor TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, O Sesler-Şehrin Kalbi Sur'da Atıyor, Nurcan Baysal

Yorum Gönder