17 Ocak 2023

Böyle Şeyler Filmlerde Olur İsmail Kılıçarslan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,0 TL
Yazarı: İsmail Kılıçarslan
Çevirmen: İsmail Kılıçarslan

Böyle Şeyler Filmlerde Olur indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İsmail Kılıçarslan olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Böyle Şeyler Filmlerde Olur eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Böyle Şeyler Filmlerde Olur ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Böyle Şeyler Filmlerde Olur TIKLA PDF İNDİR !

Böyle Şeyler Filmlerde Olur Yazarı Kimdir ?

Böyle Şeyler Filmlerde Olur yazarı İsmail Kılıçarslan 'dır. İsmail Kılıçarslan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Böyle Şeyler Filmlerde Olur PDF indir oku

Böyle Şeyler Filmlerde Olur indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Böyle Şeyler Filmlerde Olur TIKLA PDF İNDİR !

Böyle Şeyler Filmlerde Olur TIKLA PDF İNDİR !

Beş yıl sonra kendimi edebiyat dergileri toplantılarında, sahaflarda, pijamalarımı çekmiş hâlde taksitlerini yeni bitirdiğim kanepede uzanırken, çekirdek çitlerken, bebek severken, halı sahada kalecilik yaparken, olmadık şutları çıkarırken, umulmadık goller peşindeyken, parlak imgeler peşinde depar atarken…

Beş yıl sonra kendimi..

(Tanıtım Bülteninden)

Böyle Şeyler Filmlerde Olur TIKLA PDF İNDİR !Böyle Şeyler Filmlerde Olur TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Böyle Şeyler Filmlerde Olur, İsmail Kılıçarslan

Yorum Gönder