26 Ocak 2023

Muallim Naci - İki Cihan Arasında 5 İsa Kocakaplan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,6 TL
Yazarı: İsa Kocakaplan
Çevirmen: İsa Kocakaplan

Muallim Naci - İki Cihan Arasında 5 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İsa Kocakaplan olan ve Kapı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Muallim Naci - İki Cihan Arasında 5 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Muallim Naci - İki Cihan Arasında 5 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Muallim Naci - İki Cihan Arasında 5 TIKLA PDF İNDİR !

Muallim Naci - İki Cihan Arasında 5 Yazarı Kimdir ?

Muallim Naci - İki Cihan Arasında 5 yazarı İsa Kocakaplan 'dır. İsa Kocakaplan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Muallim Naci - İki Cihan Arasında 5 PDF indir oku

Muallim Naci - İki Cihan Arasında 5 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kapı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Muallim Naci - İki Cihan Arasında 5 TIKLA PDF İNDİR !

Muallim Naci - İki Cihan Arasında 5 TIKLA PDF İNDİR !
Muallim Naci, herkesin Batı'ya ve yeniliğe doğru koştuğu, divan edebiyatından kaçtığı bir devirde, bu edebiyatın değerli yanlarının bulunduğunu cesaretle haykırmıştır. Buna karşın çok sade bir dille yazılmış şu dizeler onundur:
Tepeden nasıl iniyor bakın,
Şu kızın nişanlısı şanlıdır.
Yaradan nazardan esirgesin,
Koca dağ gibi delikanlıdır.



Sayfa Sayısı: 92

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kapı Yayınları Muallim Naci - İki Cihan Arasında 5 TIKLA PDF İNDİR !Muallim Naci - İki Cihan Arasında 5 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Muallim Naci - İki Cihan Arasında 5, İsa Kocakaplan

Yorum Gönder