19 Ocak 2023

Mehdi'yi Beklerken Nedim Gürsel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,9 TL
Yazarı: Nedim Gürsel
Çevirmen: Nedim Gürsel

Mehdi'yi Beklerken indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nedim Gürsel olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mehdi'yi Beklerken eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mehdi'yi Beklerken ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mehdi'yi Beklerken TIKLA PDF İNDİR !

Mehdi'yi Beklerken Yazarı Kimdir ?

Mehdi'yi Beklerken yazarı Nedim Gürsel 'dır. Nedim Gürsel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Mehdi'yi Beklerken PDF indir oku

Mehdi'yi Beklerken indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mehdi'yi Beklerken TIKLA PDF İNDİR !

Mehdi'yi Beklerken TIKLA PDF İNDİR !

Şii inancına göre ölmeyip de kaybolan 12. İmam gizlendiği yerden çıkıp eşitlik getirecek dünyamıza. Yoksulun karnını doyuracak, hastaları iyileştirecek, zalimlerden hesap soracak. Her geçen gün biraz daha özlediğimiz adaleti bahşedecek dünyamıza. Mehdi bir gün mutlaka gelecek, hoş gelip sefalar getirecek. Artık zuhur et Mehdi, fazla sabrımız kalmadı.

Nedim Gürsel Tahran'ın saray ve bedestenlerinden İsfahan'ıncamilerine, kutsal Meshed türbelerinden Şiraz'ın gül bahçelerine,Persepolis'in duvar kabartmalarından Pasargard'ın kral mezarlarına İran'ı karış karış gezdi. Yalnızca Firdevsi, Hayyam, Attar ve Hâfız gibi büyük şairlerin izini sürmedi, sansür ve yasaklarla da hesaplaştı. Sadık Hidayet'in, Füruğ'un hayatlarını araştırdı. Eski Pers uygarlığının eşsiz mirasının yanı sıra günümüz İran'ının dinsel ve siyasal sorunlarını tartışan bu kitabı ilgiyle okuyacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Mehdi'yi Beklerken TIKLA PDF İNDİR !Mehdi'yi Beklerken TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Mehdi'yi Beklerken, Nedim Gürsel

Yorum Gönder