17 Ocak 2023

Mardin Mardin Metin Fındıkçı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: Metin Fındıkçı
Çevirmen: Metin Fındıkçı

Mardin Mardin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Metin Fındıkçı olan ve Heyamola Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mardin Mardin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mardin Mardin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mardin Mardin TIKLA PDF İNDİR !

Mardin Mardin Yazarı Kimdir ?

Mardin Mardin yazarı Metin Fındıkçı 'dır. Metin Fındıkçı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Mardin Mardin PDF indir oku

Mardin Mardin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Heyamola Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mardin Mardin TIKLA PDF İNDİR !

Mardin Mardin TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Artık o eski taşın yaşlı yalnızlığında beni barındıran duru, dingin kadim şehir kalmadı. Kendi içinde barış türkülerini bir saz eşliğinde mırıldanan o taş şehir sanki yok oldu. Onu anlamak için bazı bazı çok geç kaldığımı ayrımsıyorum. Ama her şeyden önce, onu ve dünyasını anlamak; büyük kentlerin uğultusunda bir an o şehirleri içimden ve hayatımdan uzak tutmam gerektiğini de çok geç anladığımı itiraf etmeliyim.

"Dünyanın onca ünlü şehirleri içinde; sanatıyla, sanatçısıyla, mimarisiyle, ressamıyla, şairiyle ünlü şehirler içinde dolaşırken geçmişimdeki o küçük ama yaşlı ve önemli şehri, insanların aciz düşürdüğü o şehri düşünmeden edemiyorum."

Editör: Ömer Asan

Hazırlayan : Murat İlhan

Mardin Mardin TIKLA PDF İNDİR !Mardin Mardin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Mardin Mardin, Metin Fındıkçı

Yorum Gönder