15 Ocak 2023

Lokman Hekim Efsanenin Nuru Hatice Üzgül Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Hatice Üzgül
Çevirmen: Hatice Üzgül

Lokman Hekim Efsanenin Nuru indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hatice Üzgül olan ve Trend Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Lokman Hekim Efsanenin Nuru eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Lokman Hekim Efsanenin Nuru ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Lokman Hekim Efsanenin Nuru TIKLA PDF İNDİR !

Lokman Hekim Efsanenin Nuru Yazarı Kimdir ?

Lokman Hekim Efsanenin Nuru yazarı Hatice Üzgül 'dır. Hatice Üzgül yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Lokman Hekim Efsanenin Nuru PDF indir oku

Lokman Hekim Efsanenin Nuru indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Trend Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Lokman Hekim Efsanenin Nuru TIKLA PDF İNDİR !

Lokman Hekim Efsanenin Nuru TIKLA PDF İNDİR !
Ben, Allah'ın hikmet sunduğu kulu, Cebrail'i görmüş kişi, ölümsüzlükle kutsanmış, ölümsüzlüğün sırrını bulmuş hâkim, yeryüzündeki en ünlü hekim, peygamberlerin dostu, salih kulların yoldaşı, Lokman Hekim!

İşte bu kitapta ölümsüzlüğün sırrını nasıl bulduğumun efsanesini anlatıyorum. Satırların arasına gizli bir hazine saklayarak… Sadece bir kişi için yazıyorum. Evet, sadece bir tek kişi için! Fakat o kişinin vesilesine, bu hazinenin farklı parçaları size de nasip olacak. Kaderinize ne lazımsa onu alacaksınız bu satırlardan!
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 216

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Trend Yayınevi Lokman Hekim Efsanenin Nuru TIKLA PDF İNDİR !

24.08.2014

Mutlaka Okunmalı

Çok güzel bir anlatım. Manevi ve kültürel bir değer kavramının böylesi somut şekilde aktarılabilmesi ve akıcılığını koruyabilmesi gerçekten takdir edilir bir durum. Mutlaka okunmalı ! :)

Lokman Hekim Efsanenin Nuru TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Lokman Hekim Efsanenin Nuru, Hatice Üzgül

Yorum Gönder