19 Ocak 2023

Lisede Okumuş Olman Gereken Kitaplar Deniz Çakmakkaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Deniz Çakmakkaya
Çevirmen: Deniz Çakmakkaya

Lisede Okumuş Olman Gereken Kitaplar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Deniz Çakmakkaya olan ve Mühür Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Lisede Okumuş Olman Gereken Kitaplar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Lisede Okumuş Olman Gereken Kitaplar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Lisede Okumuş Olman Gereken Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !

Lisede Okumuş Olman Gereken Kitaplar Yazarı Kimdir ?

Lisede Okumuş Olman Gereken Kitaplar yazarı Deniz Çakmakkaya 'dır. Deniz Çakmakkaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Lisede Okumuş Olman Gereken Kitaplar PDF indir oku

Lisede Okumuş Olman Gereken Kitaplar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Mühür Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Lisede Okumuş Olman Gereken Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !

Lisede Okumuş Olman Gereken Kitaplar TIKLA PDF İNDİR ! Ezberletilen konular, can sıkıcı ödevler, bitmek bilmez dersler arasında neler öğrendiğimizin farkına varmadan mezun oluyoruz. Koşturma arasında uzak durduğumuz kitapların, aslında zannettiğimiz gibi olmadığını, türlü türlü maceralara, komikliklere, aşklara açıldığını fark etmiyoruz. Lisede Okumuş Olmam Gereken Kitaplar'da Deniz Çakmakkaya bu algımızı değiştiriyor, "edebiyatımızın ilkleri"ni günümüzle birleştirerek eğlenceli bir okuma deneyimi yaratıyor. Teneffüse çıkma mutluluğu yaratan bir kitap.

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı:77

Ebat: 13X19

İlk Baskı Yılı: 2017

Hamur Tipi: 1.Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

Lisede Okumuş Olman Gereken Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !Lisede Okumuş Olman Gereken Kitaplar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Lisede Okumuş Olman Gereken Kitaplar, Deniz Çakmakkaya

Yorum Gönder