27 Ocak 2023

Küresel Köyde Hayat Elmas Şahin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: Elmas Şahin
Çevirmen: Elmas Şahin

Küresel Köyde Hayat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Elmas Şahin olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Küresel Köyde Hayat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Küresel Köyde Hayat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küresel Köyde Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Küresel Köyde Hayat Yazarı Kimdir ?

Küresel Köyde Hayat yazarı Elmas Şahin 'dır. Elmas Şahin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Küresel Köyde Hayat PDF indir oku

Küresel Köyde Hayat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küresel Köyde Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Küresel Köyde Hayat TIKLA PDF İNDİR !
Onu buraya, bu küresel köye gömeceğim, sizlerin yardımı ile sevgili dostlarım. Roman, "hayat" olmalıdır. Hayat, "roman" olur mu hiç? O beni kandıramayacak. Göreceksiniz, romanı parçalayınca kıpkırmızı kan akacak içerisinden, bu Hayat'ın kanı, yani hepimizin kanı olacak. Hepimiz de aynı yolun yolcusu değil miyiz? Bakın, ipler bizim elimizde mi? Almış eline birisi ya da birileri, sallandırıyorlar bizi küresel köyde. Kuklayız işte kukla. Yani, "puppet show"a hoş geldiniz sevgili dostlar!



Sayfa Sayısı: 234

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cinius Küresel Köyde Hayat TIKLA PDF İNDİR !Küresel Köyde Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Küresel Köyde Hayat, Elmas Şahin

Yorum Gönder