20 Ocak 2023

Kaybetmeden Önce Orhan Özekinci Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,1 TL
Yazarı: Orhan Özekinci
Çevirmen: Orhan Özekinci

Kaybetmeden Önce indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Orhan Özekinci olan ve Profil Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kaybetmeden Önce eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kaybetmeden Önce ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kaybetmeden Önce TIKLA PDF İNDİR !

Kaybetmeden Önce Yazarı Kimdir ?

Kaybetmeden Önce yazarı Orhan Özekinci 'dır. Orhan Özekinci yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kaybetmeden Önce PDF indir oku

Kaybetmeden Önce indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Profil Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kaybetmeden Önce TIKLA PDF İNDİR !

Kaybetmeden Önce TIKLA PDF İNDİR !

"Kör biri, görmeye başlayınca her gördüğüne inanırmış derler. Özge güldü ama kederle güldü. Kederin en olmadık yerlere gizlendiğini çok önceden, gerçeklerden öğrenmiştim. Gerçekler, umudu olanlar içindir. Onlar neyin yalan, neyin sahici olduğunu bilmek zorundadır.
Ben değilim."

Kaybetmeden Önce, rüyanın en güzel yerinde uyananların hikayesi…

Orhan Özekinci; geçmişi kalbinde bir yara gibi taşıyanları, hikâyesi hikâyesine denk gelen hayatları, hiç yaşanmayacaklara inananları buluşturduğu bu ilk romanıyla, okurlara geçmiş ve an arasında gidip gelen sürükleyici bir okuma deneyimi sunuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kaybetmeden Önce TIKLA PDF İNDİR !Kaybetmeden Önce TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kaybetmeden Önce, Orhan Özekinci

Yorum Gönder