21 Ocak 2023

Katibin Kitabı Mustafa Okumuş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Mustafa Okumuş
Çevirmen: Mustafa Okumuş

Katibin Kitabı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Okumuş olan ve Sıfır Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Katibin Kitabı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Katibin Kitabı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Katibin Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Katibin Kitabı Yazarı Kimdir ?

Katibin Kitabı yazarı Mustafa Okumuş 'dır. Mustafa Okumuş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Katibin Kitabı PDF indir oku

Katibin Kitabı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sıfır Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Katibin Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Katibin Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Mustafa Okumuş, öyküleriyle yalnızlığa, umutsuzluğa, hayal kırıklıklarına ayna tutuyor, görmezden gelinen hayatların içinde çırpınan insanları tüm çıplaklığıyla okurun karşısına çıkarıyor. Kimi zaman da tutunacak bir dal arayanlarla okuru sezdirmeden buluşturuyor. Hayatın tam içinden öyküler, özenle işlenmiş kurgularla okura sunuluyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Katibin Kitabı TIKLA PDF İNDİR !Katibin Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Katibin Kitabı, Mustafa Okumuş

Yorum Gönder