19 Ocak 2023

Kardeş David Chariandy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: David Chariandy
Çevirmen: Begüm Kovulmaz

Kardeş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı David Chariandy olan ve Turkuvaz Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kardeş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kardeş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kardeş TIKLA PDF İNDİR !

Kardeş Yazarı Kimdir ?

Kardeş yazarı David Chariandy 'dır. David Chariandy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kardeş PDF indir oku

Kardeş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Turkuvaz Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kardeş TIKLA PDF İNDİR !

Kardeş TIKLA PDF İNDİR !

"On ve on bir yaşında iki oğlan çocuğunu ne korkutur?"Toronto'nun dışındaki Park adlı bu yerde Michael veFrancis adında iki kardeş yaşıyor.Trinidad'tan göçmüş bir ailenin çocukları.Anneleri para kazanabilmek için iki işte çalışırken Francis geleceğini müzikte görüyor.Küçük kardeş Michael'ın aklında lisenin en akıllı kızı Aisha var. Aisha zeki; hayalleri mahallelerinindışında.Günlük yaşamın koşuşturmasında kaybolup giderlerkenbir akşam Park'ta silah sesleri duyulacak.Bu sesler hepsinin hayatını değiştirecek çünkü...Artık yola bir kişi eksik devam edecekler.Kanada edebiyatının özgün ismi David Chariandy, ödüllü romanı Kardeş'te önyargılara veküçümsenen hayatlara odaklanıyor. Kardeş, duygusal bir güç gösterisi, edebiyattayeni bir sesin habercisi.

"Yıkıma ve umut etmeye dair yoğun bir roman.

Kardeş'i şiddetle tavsiye ediyorum."

- Joyce Carol Oates

"Hüzünlü ve kışkırtıcı."

- Guardian

(Tanıtım Bülteninden)

Kardeş TIKLA PDF İNDİR !Kardeş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kardeş, David Chariandy

Yorum Gönder