19 Ocak 2023

Eliza ve Canavarları Francesca Zappia Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 37,49 TL
Yazarı: Francesca Zappia
Çevirmen: Francesca Zappia

Eliza ve Canavarları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Francesca Zappia olan ve Pegasus yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Eliza ve Canavarları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Eliza ve Canavarları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Eliza ve Canavarları TIKLA PDF İNDİR !

Eliza ve Canavarları Yazarı Kimdir ?

Eliza ve Canavarları yazarı Francesca Zappia 'dır. Francesca Zappia yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Eliza ve Canavarları PDF indir oku

Eliza ve Canavarları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pegasus yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Eliza ve Canavarları TIKLA PDF İNDİR !

Eliza ve Canavarları TIKLA PDF İNDİR !

Gerçek hayatta, Eliza Mirk utangaç ve tuhaftır. Ayrıca hiç arkadaşı yoktur. Çevrimiçiyse, fazlaca popüler internet çizgi romanı Canavar Deniz'in anonim yazarı BayanTakımyıldızı'dır. Eliza çevrimiçi dünyayı sevdiği kadar gerçek dünyadan da zevk almayı hayal bile edemez, bunu denemeye bile yeltenmez.

Sonra Canavar Deniz'in en önemli hayran kurgusu yazarı Wallace Warland, Eliza'nın okuluna nakil olur. Wallace onun yalnızca bir başka hayran olduğunu düşünür ve Eliza'yı içine saklandığı kabuğundan çıkarırken genç kız çevrimdışı bir hayata değip değmeyeceğini düşünür.

Fakat Eliza'nın sırrını kazara tüm dünya öğrenince yarattığı her şey hikâyesi, Wallace'la arkadaşlığı ve akıl sağlığı dağılmaya başlar.

"Zappia, Eliza'nın kaygı ve depresyonla karmaşık mücadelesini, kendi çizdiği çizgi roman resimleriyle renklendirerek incelikle irdeliyor. Tutkulu bir çevrimiçi hayranlık hikâyesi."

- Booklist -

(Tanıtım Bülteninden)

Eliza ve Canavarları TIKLA PDF İNDİR !Eliza ve Canavarları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Eliza ve Canavarları, Francesca Zappia

Yorum Gönder