27 Ocak 2023

Kankolikler Christopher Moore Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,78 TL
Yazarı: Christopher Moore
Çevirmen: Christopher Moore

Kankolikler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Christopher Moore olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kankolikler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kankolikler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kankolikler TIKLA PDF İNDİR !

Kankolikler Yazarı Kimdir ?

Kankolikler yazarı Christopher Moore 'dır. Christopher Moore yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Macera türündedir.

Kankolikler PDF indir oku

Kankolikler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kankolikler TIKLA PDF İNDİR !

Kankolikler TIKLA PDF İNDİR !
Ölümlülerin sıkıcı hayatından gına getiren sevgili dostlarımız! İşte karşınızda abartılı, sonsuz, harika, leziz, ölümüne komedi, yüksek, genç ve aşık bir terane!

Vampir olmak, Jody'nin seçimi değildir. Fakat ara sokaktaki bir çöp konteynerinin altında, yanık bir el, ağrıyan bir boyun, insanüstü bir güç ve Nosferatu'ya özgü bir susuzlukla uyandığında, anlar ki, karar çoktan verilmiştir.

Sabah dokuz-akşam beş tarzı bir yaşamdan gecenin sinsi sonsuzluğuna yapacağı geçiş hiç kolay olmayacaktır. Fakat işte tam da bu noktada, C. Thomas Flood (dostlar arasında, Tommy) devreye girer. Yazar olmak isteyen Indiana'lı Tommy, San Francisco'daki bir süpermarkette, gece vardiyasında çalışıp hindi-bowlingi oynamakta ve geleceğin Kerouac'ı olacağı anı beklemektedir. Derken, güzeller güzeli, ölümsüz bir kızıl afet kapıdan içeri girer.

Ve Tommy'nin hayatını -sonraki hayatını da– genç adamın hayal bile edemeyeceği bir şekilde değiştirmek üzere işe koyulur.

"Moore'un anlatım tarzı, Vonnegut ve Douglas Adams'ı hatırlatıyor. Üstüne üstlük muziplikte ve aşk meşk meselesinde herkesi solluyor."

– Philadelphia Inquirer



Sayfa Sayısı: 416

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları Kankolikler TIKLA PDF İNDİR !

28.05.2015

Ciddiyetsiz bir kitap...

Abartılı komedi filmleri olur ya, bu kitapta onun edebiyat versiyonu denilebilir. Soğuk soğuk espriler, sulandırılmış bir alaycılık, ipe sapa gelmez denecek bir öykü, daha ne olsun? Böyle bir tarz varsa bile bana hitap etmediği kesin.

Kankolikler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Macera
Etiketler; Edebiyat, Roman, Macera, Kankolikler, Christopher Moore

Yorum Gönder