27 Ocak 2023

Vampirizm Christopher Frayling Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Christopher Frayling
Çevirmen: Christopher Frayling

Vampirizm indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Christopher Frayling olan ve Varlık Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Vampirizm eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vampirizm ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vampirizm TIKLA PDF İNDİR !

Vampirizm Yazarı Kimdir ?

Vampirizm yazarı Christopher Frayling 'dır. Christopher Frayling yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Vampirizm PDF indir oku

Vampirizm indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Varlık Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vampirizm TIKLA PDF İNDİR !

Vampirizm TIKLA PDF İNDİR !
Vampirlerin edebiyattaki tarihsel ve kronolojik gelişiminin izini süren bu kitap, Gotik edebiyat ve vampirizm meraklıları için paha biçilmez nitelikte. Christopher Frayling'in kapsamlı giriş yazısı, temanın Lord Byron'dan Kont Dracula'ya uzanan evrimini ayrıntılarıyla inceliyor. Aydınlat Karanlığımızı başlıklı 1. Bölüm'de, Joseph Pitton de Tournefort'dan "Doğu'ya Yolculuk", Dom Agustin Calmet'den "Macaristan ve Çevresindeki Bölgelerin Vampirleri"; Lord Ruthven ve Klanı başlıklı 2. Bölüm'de, John Polidori'den "Vampir", Lord Byron'dan "Bir Öyküden Parça", Alexandre Dumas'dan "Tiyatroda Bir Akşam", James Malcolm Rymer'dan "Vampir Varney"; Dehşetin Fırtınalı Güzelliği başlıklı 3. Bölüm'de, Johann Ludwig Tieck'ten "Uyandırma Ölüyü", E.T.A. Hoffman'dan "Aurelia", Alexis Tolstoy'dan "Vurdalaklar Ailesi", Fitz-James O'Brien'dan "Neydi O?", X.L.'den "Yahuda'nın Öpücüğü; Kont Drakula başlıklı 4. Bölüm'de, Bram Stoker'dan "Drakula"; Haemokseksüalite başlıklı 5. Bölüm'de, Richard van Krafft-Ebing'den "Psychopathia Sexualis", Ernest Jones'dan "Vampirler Üzerine" yer alıyor. Ek olarak da, Slavoj Zizek'in "Bir Vampirizm Kuramı" başlıklı ilginç makalesi konuya farklı bir açılım getiriyor.



Sayfa Sayısı: 352

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Varlık Yayınları Vampirizm TIKLA PDF İNDİR !Vampirizm TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Vampirizm, Christopher Frayling

Yorum Gönder