14 Ocak 2023

Kampfplatz Sayı 13 Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Kampfplatz Sayı 13 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Nota Bene Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 224 sayfalık Kampfplatz Sayı 13 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kampfplatz Sayı 13 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kampfplatz Sayı 13 TIKLA PDF İNDİR !

Kampfplatz Sayı 13 Yazarı Kimdir ?

Kampfplatz Sayı 13 yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Aylık Dergi türündedir.

Kampfplatz Sayı 13 PDF indir oku

Kampfplatz Sayı 13 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nota Bene Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 224 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kampfplatz Sayı 13 TIKLA PDF İNDİR !

Kampfplatz Sayı 13 TIKLA PDF İNDİR !

Frantz Fanon: Maskeler, Lanetler, Konumlar

Bugün Fanon tartışmaları yeniden alevleniyor. Ülkemizde kendi kitapları hâlihazırda çevrilmiş olduğu gibi, ikincil kaynaklar da giderek artmakta. Canlılığını koruyan bu düşünce, tanınma mücadelesinden tanımlama yetkisine, çoğulcu demokrasiden sosyalist devrime, şiddetli direnişten şiddet karşıtı mücadele formlarına kadar birçok toplumsal hareketin hâlâ uzlaşma sağlayamadığı pratik sorunlar için olduğu kadar, Sol Hegelcilikten Marksist Fenomenolojiye, maduniyet çalışmalarından Post-Marksizme, kültürel çalışmalardan feminizm ve toplumsal cinsiyet araştırmalarına kadar birçok disiplini kuşatan teorik sorunlar için yürütülen pek çok kavganın da orta yerinde durmaya devam ediyor. Bu sayısında kampfplatz, ismiyle müsemma bu kavgaya, kendi tarzınca ev sahipliği yapmaya gönüllü oldu. Fanon'un eserinin hem teorik hem pratik içerimlerini tartışmaya açmak ve yeni düşünce ufukları yaratmak uğruna.

(Tanıtım Bülteninden)

Kampfplatz Sayı 13 TIKLA PDF İNDİR !Kampfplatz Sayı 13 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Aylık Dergi
Etiketler; Edebiyat, Aylık Dergi, Kampfplatz Sayı 13,

Yorum Gönder