23 Ocak 2023

İstanbul Geceleri Samiha Ayverdi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,25 TL
Yazarı: Samiha Ayverdi
Çevirmen: Samiha Ayverdi

İstanbul Geceleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Samiha Ayverdi olan ve Kubbealtı Neşriyatı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İstanbul Geceleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İstanbul Geceleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İstanbul Geceleri TIKLA PDF İNDİR !

İstanbul Geceleri Yazarı Kimdir ?

İstanbul Geceleri yazarı Samiha Ayverdi 'dır. Samiha Ayverdi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

İstanbul Geceleri PDF indir oku

İstanbul Geceleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kubbealtı Neşriyatı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İstanbul Geceleri TIKLA PDF İNDİR !

İstanbul Geceleri TIKLA PDF İNDİR !
Onbeş bölümden meydana gelen bu eserin her bölümü şehrin meşhur semtlerinden birinin ismini taşır. Her semt özellikleriyle anılır. Eski ramazan eğlenceleri, düğünler, mesîreler, tulumbacılar gibi ortak târihe mal olmuş bütün geçmiş zaman değerlerimiz, kültür hazînelerimiz şiirleşen tablolar halinde gözler önüne serilir.



Sayfa Sayısı: 278

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kubbealtı Neşriyatı İstanbul Geceleri TIKLA PDF İNDİR !

23.06.2019

İstanbul ve tarih severler kaçırmasın!

İstanbul'u seviyorsanız muhakkak okumalısınız.Ben iki kez büyük bir hayranlıkla okudum.Eski İstanbul'da muhteşem bir gezi sizi bekliyor olacak.

İstanbul Geceleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, İstanbul Geceleri, Samiha Ayverdi

Yorum Gönder