18 Ocak 2023

Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil Bülent Ayyıldız Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,35 TL
Yazarı: Bülent Ayyıldız
Çevirmen: Bülent Ayyıldız

Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bülent Ayyıldız olan ve İthaki Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 136 sayfalık Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil TIKLA PDF İNDİR !

Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil Yazarı Kimdir ?

Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil yazarı Bülent Ayyıldız 'dır. Bülent Ayyıldız yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil PDF indir oku

Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İthaki Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 136 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil TIKLA PDF İNDİR !

Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil TIKLA PDF İNDİR !

Hayat, başkalaşmayı, beden değiştirmeyi ve kabuk bağlamayı öğrendiğimiz bir yol. O, kanlı ayaklara, çürükle dolu bileklere aşina. Onda büyüler, boyutlar, savaşlar ve en çok da ölüm var. Girdaplarla ve labirentlerle dolu, hem bugüne hem de acımasız tarihî olaylara uzanan zekâ dolu bir roman.

Bülent Ayyıldız 2019 GİO Roman Başarı Ödülü'ne layık görülen romanı Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil ile bizi bir yola davet ediyor. Onunla tamamlanıp onunla eksilmemiz için.

"Zamanı düz bir çizgi gibi düşünmeyi bırakmalısın. Hayır, o ilerlemiyor. Tam tersine, bizi hapseden bir zindandan ibaret. Geçmiş, gelecek ve şimdi aynı anda buradalar. Vakit, bir kavanozdaki balığın içinde dönüp durduğu sudan ibaret. Balık istediği yöne doğru gidebilir: İlerlediğini zanneder, sonsuzlukta kaybolmaktan korkar; fakat görebileceği en son nokta kavanozun cam duvarlarıdır. Bir görünmezliğe toslar kendini. Zamanı anlamak istiyorsan, kavanozun dışında nefes almayı öğrenmelisin."

(Tanıtım Bülteninden)

Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil TIKLA PDF İNDİR !Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil, Bülent Ayyıldız

Yorum Gönder