18 Ocak 2023

Ölümün Adı Klester Cavalcanti Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Klester Cavalcanti
Çevirmen: Serhat Tunca

Ölümün Adı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Klester Cavalcanti olan ve Alakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, 272 sayfalık Ölümün Adı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölümün Adı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölümün Adı TIKLA PDF İNDİR !

Ölümün Adı Yazarı Kimdir ?

Ölümün Adı yazarı Klester Cavalcanti 'dır. Klester Cavalcanti yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ölümün Adı PDF indir oku

Ölümün Adı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alakarga yayınevi tarafından yayınlanan, 272 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölümün Adı TIKLA PDF İNDİR !

Ölümün Adı TIKLA PDF İNDİR !

Cícero hiçbir şey olmamış gibi sakin sakin pedal çeviriyordu. Júlio adamın kanlar içindeki başıyla önüne yığıldığı andaki görüntüsünü kafasından bir türlü çıkaramıyordu. Amcası fevkalade sakindi. Bir insanın canını aldıktan sonra nasıl bu kadar sakin kalabiliyordu?

Klester Cavalcanti, gerçek bir yaşamdan yola çıkarak kaleme aldığı bu belgesel romanında, Brezilya'nın iç yüzüne, dehşet verici bir ölüm ve kan dünyasına götürüyor okuru... "Meslek" yaşamı boyunca beş yüze yakın insanı öldüren Júlio'nun anlattıkları, çağımızın değer yargılarının hâlâ neden anlaşılamadığını gözler önüne seriyor...

(Tanıtım Bülteninden)

Ölümün Adı TIKLA PDF İNDİR !Ölümün Adı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ölümün Adı, Klester Cavalcanti

Yorum Gönder