27 Ocak 2023

Düzyazı Ayracı Doğan Hızlan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 35,75 TL
Yazarı: Doğan Hızlan
Çevirmen: Doğan Hızlan

Düzyazı Ayracı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Doğan Hızlan olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Düzyazı Ayracı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Düzyazı Ayracı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Düzyazı Ayracı TIKLA PDF İNDİR !

Düzyazı Ayracı Yazarı Kimdir ?

Düzyazı Ayracı yazarı Doğan Hızlan 'dır. Doğan Hızlan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Düzyazı Ayracı PDF indir oku

Düzyazı Ayracı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Düzyazı Ayracı TIKLA PDF İNDİR !

Düzyazı Ayracı TIKLA PDF İNDİR !
Bir eleştiri üstadı, farklı "okumalar"ın kapısını aralıyor. Düzyazı Ayracı, yazın'ın, sanatın saygın adlarının yapıtlarına incelikli, düzeyli yaklaşımlar içeren bir "kaynak"...

Yıllar karşısında kendilerini korumuş, doğruluklarını kanıtlamış eleştiriler toplu halde elinizin altında. Doğan Hızlan, yazın alanındaki kılavuzluğunun güzel örneklerinden birini daha sunuyor Düzyazı Ayracı'yla.
(Arka Kapak)



Sayfa Sayısı: 568

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Düzyazı Ayracı TIKLA PDF İNDİR !Düzyazı Ayracı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Düzyazı Ayracı, Doğan Hızlan

Yorum Gönder