20 Ocak 2023

Dar Sokaklardaki Duman Muzaffer Buyrukçu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,9 TL
Yazarı: Muzaffer Buyrukçu
Çevirmen: Muzaffer Buyrukçu

Dar Sokaklardaki Duman indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Muzaffer Buyrukçu olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dar Sokaklardaki Duman eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dar Sokaklardaki Duman ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dar Sokaklardaki Duman TIKLA PDF İNDİR !

Dar Sokaklardaki Duman Yazarı Kimdir ?

Dar Sokaklardaki Duman yazarı Muzaffer Buyrukçu 'dır. Muzaffer Buyrukçu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dar Sokaklardaki Duman PDF indir oku

Dar Sokaklardaki Duman indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dar Sokaklardaki Duman TIKLA PDF İNDİR !

Dar Sokaklardaki Duman TIKLA PDF İNDİR !

Balkanlar'dan İstanbul'a göç etmiş, kalabalık, yoksul ama çalışkan, sonsuz hülyaları olan bir aile ve bu ailenin bir o kadar hareketli, renkli ve her anındanyaşam fışkıran olaylardan örülü hikâyesi.

Dar Sokaklardaki Duman'da Muzaffer Buyrukçu, o kıvrak kaleminden yine kan damlatıyor ve kahramanların tüm canlılığıyla resmini çiziyor. Bedensel arzularla dolu soluk soluğa aşkları anlatıyor ve hiçbir detayın atlanmadığı dev sahneler kuruyor.Buyrukçu, ruhsal ve bedensel depremlerin ustalıklı yazarı olduğunu her kelimesinde ispat ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Dar Sokaklardaki Duman TIKLA PDF İNDİR !Dar Sokaklardaki Duman TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dar Sokaklardaki Duman, Muzaffer Buyrukçu

Yorum Gönder