20 Ocak 2023

Bir Kıbrıs Gazisinin Sıra Dışı Anıları Kahraman Arslan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,3 TL
Yazarı: Kahraman Arslan
Çevirmen: Kahraman Arslan

Bir Kıbrıs Gazisinin Sıra Dışı Anıları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kahraman Arslan olan ve Minel Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Kıbrıs Gazisinin Sıra Dışı Anıları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Kıbrıs Gazisinin Sıra Dışı Anıları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Kıbrıs Gazisinin Sıra Dışı Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kıbrıs Gazisinin Sıra Dışı Anıları Yazarı Kimdir ?

Bir Kıbrıs Gazisinin Sıra Dışı Anıları yazarı Kahraman Arslan 'dır. Kahraman Arslan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Bir Kıbrıs Gazisinin Sıra Dışı Anıları PDF indir oku

Bir Kıbrıs Gazisinin Sıra Dışı Anıları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Minel Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Kıbrıs Gazisinin Sıra Dışı Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kıbrıs Gazisinin Sıra Dışı Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Elinizdeki bu kitap klasik anlamda bir savaş veya tarih çalışması sayılamaz. Yani, bir savaşı başlangıcından sonuna kadar kronolojik bir düzen içinde anlatmak kaygısı taşımıyor. Alışılmış "Kıbrıs Barış Harekatı" kitaplarına da benzemiyor. Olayları art arda sıralayan, askeri bakış açısını öne çıkaran bir "harp tarihi" sunmuyor. Her biri bağımsız birer bölümün sıralanmasında, kimi zaman dönem dışı gezintilere çıkılmış olsa da Kıbrıs Barış Harekatı kronolojisine elden geldiğince uyulmaya çalışılmıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Kıbrıs Gazisinin Sıra Dışı Anıları TIKLA PDF İNDİR !Bir Kıbrıs Gazisinin Sıra Dışı Anıları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Bir Kıbrıs Gazisinin Sıra Dışı Anıları, Kahraman Arslan

Yorum Gönder