26 Ocak 2023

Çok Bilen Çok Yanılır Recaizade Mahmut Ekrem Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Recaizade Mahmut Ekrem
Çevirmen: Recaizade Mahmut Ekrem

Çok Bilen Çok Yanılır indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Recaizade Mahmut Ekrem olan ve Anonim Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çok Bilen Çok Yanılır eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çok Bilen Çok Yanılır ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çok Bilen Çok Yanılır TIKLA PDF İNDİR !

Çok Bilen Çok Yanılır Yazarı Kimdir ?

Çok Bilen Çok Yanılır yazarı Recaizade Mahmut Ekrem 'dır. Recaizade Mahmut Ekrem yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Çok Bilen Çok Yanılır PDF indir oku

Çok Bilen Çok Yanılır indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Anonim Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çok Bilen Çok Yanılır TIKLA PDF İNDİR !

Çok Bilen Çok Yanılır TIKLA PDF İNDİR !

İhsan Bey, yalnız kendi kendine. "İnsan ne acayip şey! Nasıl da birden bire değişti. Biraz önce her söylediğime ateş püskürürken şimdi kadınlığı tuttu. Ben nasıl isen öyleyim. Bende hiçbir değişiklik yok, sadece sıfatım değişiyor. Demek sıfat herşeyden üstün geliyor. Yazık, yazık! Ama kızcağız ne yapsın. Dünyanın kuralı böyle... Hem de o bir kadın. Zavallıya, kabahat kendisindeynıiş gibi, anası babası kim bilir nasıl söylenip durdu da, kızcağız sıkıldı. Buna rağmen beni terk etmek istemedi. Bu da sevindirici, gurur verici bir şey... Çünkü beni seviyor, sevdiğini her hareketiyle belli ediyordu. Her neyse! Allah dirlik düzenlik versin! Ancak şu Azmi Efendi midir nedir, öyle afallayacak ki! Şu dünyada da hiç böyle sinsi şeytan şey görmedim. Allah bir daha göstermesin. Şu başımdan geçenleri paşa babama söylesem gülmekten bayılır.



(Tanıtım Bülteninden)

Çok Bilen Çok Yanılır TIKLA PDF İNDİR !Çok Bilen Çok Yanılır TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Çok Bilen Çok Yanılır, Recaizade Mahmut Ekrem

Yorum Gönder