26 Ocak 2023

Yağmur Yüklü Bulutlar Dünyada Harp Vardı Orhan Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Orhan Kemal
Çevirmen: Orhan Kemal

Yağmur Yüklü Bulutlar Dünyada Harp Vardı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Orhan Kemal olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yağmur Yüklü Bulutlar Dünyada Harp Vardı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yağmur Yüklü Bulutlar Dünyada Harp Vardı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yağmur Yüklü Bulutlar Dünyada Harp Vardı TIKLA PDF İNDİR !

Yağmur Yüklü Bulutlar Dünyada Harp Vardı Yazarı Kimdir ?

Yağmur Yüklü Bulutlar Dünyada Harp Vardı yazarı Orhan Kemal 'dır. Orhan Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yağmur Yüklü Bulutlar Dünyada Harp Vardı PDF indir oku

Yağmur Yüklü Bulutlar Dünyada Harp Vardı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yağmur Yüklü Bulutlar Dünyada Harp Vardı TIKLA PDF İNDİR !

Yağmur Yüklü Bulutlar Dünyada Harp Vardı TIKLA PDF İNDİR !


Edebiyatımızın en sevilen yazarlarından Orhan Kemal'in bu iki öykü kitabı Yağmur Yüklü Bulutlar ile Dünyada Harp Vardı tüm eserlerini yayımlamakta olduğumuz bu büyük ustanın romancılığının yanı sıra öykücülükte de ne denli yetkin bir kalem olduğunun en iyi kanıtı. İnsanın iyi, kötü, namuslu, çıkarcı, uysal ve hırslı her yönünün en yatkın tanığı olan Orhan Kemal'den yaşamla her karşılaşmanızda bir kez daha hatırlayacağınız öyküler…



Sayfa Sayısı: 304

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları

Yağmur Yüklü Bulutlar Dünyada Harp Vardı TIKLA PDF İNDİR !Yağmur Yüklü Bulutlar Dünyada Harp Vardı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yağmur Yüklü Bulutlar Dünyada Harp Vardı, Orhan Kemal

Yorum Gönder