23 Ocak 2023

Çelo Abbas Sayar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,9 TL
Yazarı: Abbas Sayar
Çevirmen: Abbas Sayar

Çelo indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Abbas Sayar olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çelo eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çelo ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çelo TIKLA PDF İNDİR !

Çelo Yazarı Kimdir ?

Çelo yazarı Abbas Sayar 'dır. Abbas Sayar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Çelo PDF indir oku

Çelo indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çelo TIKLA PDF İNDİR !

Çelo TIKLA PDF İNDİR !

1973, Türk Dil Kurumu ödülü almıştır. Yazarın çiftçilik yıllarında biriktirdiği resim ve sözlerin Çelo'nun hak arama mücadelesi içerisinde mezcedilişidir. Umutsuz sevgi ve zorla evlendirilme konularını işler. Demek Abi, hökümete başvurursak bu iş olur. Demek, aranırsa arazimi alırım. Aah, bana bir atalık, bir babalık etsen de malımı mülkümü el ellerinden kurtarsan... İki dünyada da duacın olurum." Türk köylüsünü görmek istediğiniz gibi değil, olduğu gibi görmek için okunması lüzumlu bir eser.

(Tanıtım Bülteninden)

Çelo TIKLA PDF İNDİR !Çelo TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Çelo, Abbas Sayar

Yorum Gönder