23 Ocak 2023

Anılarda Yumak Yumak Abbas Sayar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: Abbas Sayar
Çevirmen: Abbas Sayar

Anılarda Yumak Yumak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Abbas Sayar olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Anılarda Yumak Yumak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Anılarda Yumak Yumak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Anılarda Yumak Yumak TIKLA PDF İNDİR !

Anılarda Yumak Yumak Yazarı Kimdir ?

Anılarda Yumak Yumak yazarı Abbas Sayar 'dır. Abbas Sayar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Anılarda Yumak Yumak PDF indir oku

Anılarda Yumak Yumak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Anılarda Yumak Yumak TIKLA PDF İNDİR !

Anılarda Yumak Yumak TIKLA PDF İNDİR !

Yedek Subaylığı sırasında muhafız komutanlığı vazifesiyle bir süreliğine Zile'ye gönderilen yazarın yola çıkışından yaşlı gözlerle trenden el sallayışına kadar yaşadıkları... Hayata yeni atılan bıçkın bir delikanlı, görmüş geçirmiş hayatının son demlerinde bir hakim... Hatıralar bütün çıplaklıklarıyla nakledilirken geri dönüşlerle zenginleştirilir. "Aman yavrum! Küçüklükten zevk duyma der hakim Canan. "Küçüklük, adamı yer bitirir; büyüklüğe açılan yolu kapar... Sonunda "eyvah dersin ama iş işten geçmiş olur.

(Tanıtım Bülteninden)

Anılarda Yumak Yumak TIKLA PDF İNDİR !Anılarda Yumak Yumak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Anılarda Yumak Yumak, Abbas Sayar

Yorum Gönder