23 Ocak 2023

Çağdaş İtalyan Edebiyatından Fantastik Öyküler Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Çağdaş İtalyan Edebiyatından Fantastik Öyküler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Phoenix yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çağdaş İtalyan Edebiyatından Fantastik Öyküler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çağdaş İtalyan Edebiyatından Fantastik Öyküler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çağdaş İtalyan Edebiyatından Fantastik Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Çağdaş İtalyan Edebiyatından Fantastik Öyküler Yazarı Kimdir ?

Çağdaş İtalyan Edebiyatından Fantastik Öyküler yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Çağdaş İtalyan Edebiyatından Fantastik Öyküler PDF indir oku

Çağdaş İtalyan Edebiyatından Fantastik Öyküler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Phoenix yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çağdaş İtalyan Edebiyatından Fantastik Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Çağdaş İtalyan Edebiyatından Fantastik Öyküler TIKLA PDF İNDİR !
HAYAL GÜCÜ, BİLGİDEN DAHA ÖNEMLİDİR

Albert Einstein

İnsanın hayatta gerçekleştirebildiği tek şey hayalleridir. Ger­çekten de, hayal kuramayan, umut besleyemeyen, geleceğe olumlu bakamayan bir insan ne kadar da zavallı ve mutsuz bir dünyada yaşar. Oysa her şeyi güzelleştiren duygudur, umut­tur, hayaldir, rüyadır. Bu öğeler olmadan, insan kupkuru bir ağaç dalı gibi kalır yeryüzü yalnızlığında. İşte İtalyan Fantas­tik Öyküleri, kuruyan hayal pınarlarınıza rüya getirecektir, umut getirecektir, acımasız yirmi birinci yüzyıl dünyasında sizin gibi düşünenlerin var olduğu duygusunu verecektir. Ve belki de en önemlisi, öy­küleri okurken yüzünüzde bir gülüm­seme şekillenecektir, hani yıllardır görmediğiniz bir tanıdığı gördü­ğünüzde veya hep bil­diğiniz şeyleri inandığınız birinden duyduğunuzda olduğu gibi...



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Phoenix Çağdaş İtalyan Edebiyatından Fantastik Öyküler TIKLA PDF İNDİR !Çağdaş İtalyan Edebiyatından Fantastik Öyküler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Çağdaş İtalyan Edebiyatından Fantastik Öyküler,

Yorum Gönder