23 Ocak 2023

Karacamdan Kelebek Laurell K. Hamilton Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,2 TL
Yazarı: Laurell K. Hamilton
Çevirmen: Laurell K. Hamilton

Karacamdan Kelebek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Laurell K. Hamilton olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Karacamdan Kelebek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karacamdan Kelebek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karacamdan Kelebek TIKLA PDF İNDİR !

Karacamdan Kelebek Yazarı Kimdir ?

Karacamdan Kelebek yazarı Laurell K. Hamilton 'dır. Laurell K. Hamilton yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Macera türündedir.

Karacamdan Kelebek PDF indir oku

Karacamdan Kelebek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karacamdan Kelebek TIKLA PDF İNDİR !

Karacamdan Kelebek TIKLA PDF İNDİR !
Laurell K. Hamilton'ın yarattığı alternatif ve acayip dünyaya bir kez daha hoş geldiniz! Vampirler, kurtadamlar, kediadamlar, zombiler ve her türlü-her çeşit iğrenç sürüngen ipini koparmış geziniyor.

Anita Blake, Vampir Avcısı serisinin bu yeni macerasında akıl hocası Edward ile ortak çalışıyor.

Anita'nın çetin cevizliği ve tutkulu kişiliği Karacamdan Kelebek'i canavarlarla dolu, kanınızı donduran bir okuma macerasına dönüştürüyor. New Mexico'nun güzel çölleri ve heybetli dağları eşliğinde seyreden, bu Aztek ritüeli tadındaki hikayeye doyamayacaksınız.

"Karacamdan Kelebek'te Laurell K. Hamilton iblislerle dolu, erotik bir dünya kuruyor. Seksi, sinirli, zalimlik derecesinde ironik yazım tarzı, okuyucuyu eşsiz bir ruh haline taşıyor. Hamilton'ın büyüleyici öykücülüğü de kesinlikle en üst seviyede. Romans, korku ve macerayı aynı kapta karıştırıyor ve ortaya çıkan şu: Müthiş bir eğlence!" -Jayne Ann Krentz

"Bayan Hamilton'ın fantastik ve gizem ile bir parça romans ve erotizmi karıştırdığı entrika dolu romanı son derece eğlenceli." -Romantic Times

"Çılgınlık, hayhuy, karmaşa ve yaşlı vampirler. Merkezde Anita Blake, ki her zaman zirvede… mükemmel!" -The Magazine of Fantasy and Science Fiction



Sayfa Sayısı: 850

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları Karacamdan Kelebek TIKLA PDF İNDİR !

01.06.2008

Çeviri istiyoruz..

Arkadaşlarımıza önerip kitapları aldırıyoruz okuyorlar ama kim devamı gelmeyen seri kitabı alırki bir yerde tıkanıyorsun hala içimde bir ümit bekliyorum 10. kitabı :(


30.01.2008

Bu nasıl olur

Acaba Artemis'in Anita serisinin devamını çıkartması için ne yapmak gerekiyor. Heyecanla beklediğim bir kitaptı Zincirlenmiş Narkissos. Gerçekten devamının gelmeyeceğini ilk duyduğumda çok üzüldüm ve hala Artemis bir sürpriz yapsa da 10. kitabı çıkartsa diyorum.


05.09.2007

Nasıl yani?

Ya Anita serisinin belli bir seven kitlesi var. Bende tüm kitapları mevcut. Valla bir sonraki kitabında bizim muhteşem Anita, Jean Claude ve Richard üçlüsü bir araya gelecekti. Bu bize yapılan haksızlık degil mi? Zaten türkiyede vampir kahramanlı kitap sayıları yok denecek kadar az. Reklam yapmazlarsa kitap nasıl satsın?

Karacamdan Kelebek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Macera
Etiketler; Edebiyat, Roman, Macera, Karacamdan Kelebek, Laurell K. Hamilton

Yorum Gönder