19 Ocak 2023

Babür Şah Orhan Yeniaras Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Orhan Yeniaras
Çevirmen: Orhan Yeniaras

Babür Şah indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Orhan Yeniaras olan ve Panama Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Babür Şah eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Babür Şah ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Babür Şah TIKLA PDF İNDİR !

Babür Şah Yazarı Kimdir ?

Babür Şah yazarı Orhan Yeniaras 'dır. Orhan Yeniaras yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Babür Şah PDF indir oku

Babür Şah indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Panama Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Babür Şah TIKLA PDF İNDİR !

Babür Şah TIKLA PDF İNDİR !

Emir Timur'un kurduğu devlet, Çin Denizi'nden Akdeniz'e kadar uzanıyordu. Bu görkemli imparatorluk, Timur'un ölümünden sonra oğulları ve torunları arasında parçalandı. Emir'in ülkesi kısa süre içinde yangın yerine dönmüştü. Timur'un torunu Babür, dedesinin ülkesinde dağılmayı önleyip, birlik ve beraberliği sağlamaya çalışıyordu. Bu süreçte amansız düşmanı Şeybani Mehmet ile yaptığı savaşı kaybetmiş ama yeniden devlet kurma ümidini kaybetmemişti.

Ordusu dağıtılmış, yanında sadece güvendiği beş kişi kalmıştı. Ona, "Amacın nedir?" diye sorduklarında; "Hindistan'ı fethetmek," diyordu. "Bunu beş kişiyle mi yapacaksın?" diyenlere; "Hayır, davasına inanmış beş kişiyle," diye cevap veriyordu.

Tarih, bu aşamada çok ilginç gelişmelere tanık oldu. Eğitilmiş boğa yılanları, bir görünüp bir kaybolan hayalet köyün insanları, ıslık çalan mağaralar, İç Asya'da o güne kadar bilinmeyen topun ve tüfeğin kullanılması, İran Şah'ı İsmail ile Babür'ün dostlukları ve davasına inanmış beş kişinin Babür Devleti'ni kurması…

(Tanıtım Bülteninden)

Babür Şah TIKLA PDF İNDİR !Babür Şah TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Babür Şah, Orhan Yeniaras

Yorum Gönder