19 Ocak 2023

Adım Demet Talip Yıldırım Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,85 TL
Yazarı: Talip Yıldırım
Çevirmen: Talip Yıldırım

Adım Demet indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Talip Yıldırım olan ve Librum Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Adım Demet eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Adım Demet ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Adım Demet TIKLA PDF İNDİR !

Adım Demet Yazarı Kimdir ?

Adım Demet yazarı Talip Yıldırım 'dır. Talip Yıldırım yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Adım Demet PDF indir oku

Adım Demet indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Librum Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Adım Demet TIKLA PDF İNDİR !

Adım Demet TIKLA PDF İNDİR !

Yıllar geçtikçe uzaklaşmam gereken, zihnimde kaybolacağına inandığım geçmişim, her saniye içimde artarak büyüyor ve dört bir yanımı sarıp beni soluksuz bırakıyordu. Tam da kendimi dinginleştirmeye çalışıp, her şeyi geride bıraktığımı sandığım anda başlıyordu. Oysa ne kadar masum ve saf açıyorduk gözlerimizi hayata. Sonra büyüdükçe kirletiliyor, kirleniyorduk. Dokuz yaşındaydım. Nasıl yapmışlardı bunu bana? Bambaşka bir hayatı yaşıyorum. Buna ben mi karar verdim… kimdim ben? Gerçek bir kimliğim var mıydı? Pek emin değilim. Kaçtım. İnkâr da ettim. Kendimle yüzleşecek cesaretim yoktu. Kaybettim. En çok kendimi kaybettim. Merhamet duygumu, vicdanımı yitirdim. En çok kendime acımadım. Kimseye zarar verdim mi? Bilmiyorum…

(Tanıtım Bülteninden)

Adım Demet TIKLA PDF İNDİR !Adım Demet TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Adım Demet, Talip Yıldırım

Yorum Gönder