16 Ocak 2023

Anlıyorum Ama Konuşamıyorum Salih Uyan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Salih Uyan
Çevirmen: Salih Uyan

Anlıyorum Ama Konuşamıyorum indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Salih Uyan olan ve Carpediem Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Anlıyorum Ama Konuşamıyorum eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Anlıyorum Ama Konuşamıyorum ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Anlıyorum Ama Konuşamıyorum TIKLA PDF İNDİR !

Anlıyorum Ama Konuşamıyorum Yazarı Kimdir ?

Anlıyorum Ama Konuşamıyorum yazarı Salih Uyan 'dır. Salih Uyan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Anlıyorum Ama Konuşamıyorum PDF indir oku

Anlıyorum Ama Konuşamıyorum indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Carpediem Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Anlıyorum Ama Konuşamıyorum TIKLA PDF İNDİR !

Anlıyorum Ama Konuşamıyorum TIKLA PDF İNDİR !

Mr. and Mrs. Brown bu romanı okuyunca çok bozulacak! Yabancı dil konusunda tüm kalıplar bu romanla yıkılıyor...



Bir turist yolda adres sorduğunda, "Go, go, go, right" diye cevap vermek istemeyenler... Şakır şakır konuşturan yabancı dil haplarının icat edilmesini hasretle bekleyenler... Okulda ve kurslarda yıllarca İngilizce dersi görüp de bir türlü konuşmaya geçemeyenler bu romana bayılacak!



Üniversite öğrencisi İlker'in komik ve ilgi çekici İngilizce öğrenme macerası... Onun sıradan hayatı, İngilizce öğretmeni Hasan ile tanışınca değişiyor. İyi bir öğretmenin, doğru yönlendirerek bir gencin hayatını nasıl dönüştürdüğüne tanık olacaksınız...



Ve burada anlatılan kolay ve hızlı yöntemle, sadece 13 günde İngilizce'nin nasıl öğrenileceğini görünce çok şaşıracaksınız...


Tam anlamıyla sıra dışı, faydalı ve eğlenceli bir roman...


(Tanıtım Bülteninden)

Anlıyorum Ama Konuşamıyorum TIKLA PDF İNDİR !Anlıyorum Ama Konuşamıyorum TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Anlıyorum Ama Konuşamıyorum, Salih Uyan

Yorum Gönder