15 Ocak 2023

A'mâk-ı Hayâl Şehbenderzade Filibeli Ahmed Hilmi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 48,75 TL
Yazarı: Şehbenderzade Filibeli Ahmed Hilmi
Çevirmen: Ali Yıldız

A'mâk-ı Hayâl indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şehbenderzade Filibeli Ahmed Hilmi olan ve Kaknüs Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık A'mâk-ı Hayâl eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. A'mâk-ı Hayâl ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
A'mâk-ı Hayâl TIKLA PDF İNDİR !

A'mâk-ı Hayâl Yazarı Kimdir ?

A'mâk-ı Hayâl yazarı Şehbenderzade Filibeli Ahmed Hilmi 'dır. Şehbenderzade Filibeli Ahmed Hilmi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

A'mâk-ı Hayâl PDF indir oku

A'mâk-ı Hayâl indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kaknüs Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
A'mâk-ı Hayâl TIKLA PDF İNDİR !

A'mâk-ı Hayâl TIKLA PDF İNDİR !
A'mâk-ı Hayâl, Şehbenderzâde Filibeli Ahmed Hilmi'nin şâheseridir. Bu vasfı taşıyan her eser gibi A'mâk-ı Hayâl de zamanın yıpratıcı tesirine uğramamış, bilakis zaman geçtikçe daha çok alaka gösterilen, daha çok aranan bir eser olmuştur.

A'mâk-ı Hayal, İslâm'a dayalı olan bakış açısı, Hind ve Çin'den Eski Yunan'a bütün kadim kültürleri kucaklayan kapsamı ve hakikatle mecazı, ironiyi birleştiren üslubuyla benzersiz bir romandır. İnsanın en temel meselesi olan hakikat arayışı bu romanda içinde bulunulan zaman ve mekânın hususiyetleriyle, yaşanan hayatın meseleleriyle bağlantılı olarak anlatılmaktadır. Zihni Batı kültürüyle ifsad edilmiş olan Râci, kendini meczup kıyafeti altında gizleyen bir mürşidle, Aynalı Baba'yla karşılaşır. Böylece onu maddî âlemde tımarhâneye; hayal âleminde ise Hindistan'a, İran'a, Eski Yunan'a, kâinatın sınırına ve ötesine sürükleyecek olan macerası başlar.

A'mâk-ı Hayâl'in elinizdeki baskısında; tefrika edilen, fakat daha sonra gazete sayfalarında unutulan şu dört hayal, ilk defa olarak kitaptaki yerlerine kavuşmaktadır: Âbıhayat, Hüsn ü Hayâl, Ebedî Hayâlet, Sa'y ü Ceza.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 192

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kaknüs Yayınları A'mâk-ı Hayâl TIKLA PDF İNDİR !

01.10.2015

Fiyat gayet makul

Ciktli ve özel baskı bi kitap. Elinize aldığınızda ucuz bile olduğunu farkeddceksiniz. İdefix hatalı girmiş ciltsiz diye.


04.01.2015

Fiyati cok abartili!!!!

Amak i Hayalin baska bir yayinevinden cikan baskisini yakin bir zamanda 5.95 TL ye aldim. Cok da keyifle okudum. Dili Her ne kadar yeni bolumler eklendi diye urune farkli bir ozellik kazandirilmak istense de , telif ucreti olmayan ve bircok farkli yayinevi tarafindan 192 sayfalik metni  zaten yayinlanmis ve dili gayet sade olan bir kitabi 35 TL den satiyor olmak cok adaletli degil. Kitap cok ozel ve degerli metinleri iceriyor, kiymeti tartisilmaz. Ancak yayinevinin belirlemis oldugu fiyat hic makul degil!!!!

A'mâk-ı Hayâl TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, A'mâk-ı Hayâl, Şehbenderzade Filibeli Ahmed Hilmi

Yorum Gönder