27 Ocak 2023

Akan Söz Çınlayan Zaman Ahmet Özer'in Yaşamı ve Yapıtları Çiğdem Sezer Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Çiğdem Sezer
Çevirmen: Çiğdem Sezer

Akan Söz Çınlayan Zaman Ahmet Özer'in Yaşamı ve Yapıtları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Çiğdem Sezer olan ve Heyamola Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Akan Söz Çınlayan Zaman Ahmet Özer'in Yaşamı ve Yapıtları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Akan Söz Çınlayan Zaman Ahmet Özer'in Yaşamı ve Yapıtları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Akan Söz Çınlayan Zaman Ahmet Özer'in Yaşamı ve Yapıtları TIKLA PDF İNDİR !

Akan Söz Çınlayan Zaman Ahmet Özer'in Yaşamı ve Yapıtları Yazarı Kimdir ?

Akan Söz Çınlayan Zaman Ahmet Özer'in Yaşamı ve Yapıtları yazarı Çiğdem Sezer 'dır. Çiğdem Sezer yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Akan Söz Çınlayan Zaman Ahmet Özer'in Yaşamı ve Yapıtları PDF indir oku

Akan Söz Çınlayan Zaman Ahmet Özer'in Yaşamı ve Yapıtları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Heyamola Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Akan Söz Çınlayan Zaman Ahmet Özer'in Yaşamı ve Yapıtları TIKLA PDF İNDİR !

Akan Söz Çınlayan Zaman Ahmet Özer'in Yaşamı ve Yapıtları TIKLA PDF İNDİR !
Bu kitap, kırk yılı aşkın bir süredir Türk şiirine katkıda bulunan Ahmet Özer'in yaşam öyküsünü, yapıtlarını, şairin sergilediği tavrı okura sunuyor.
Yalnızca şiir yazmakla yetinmeyip, edebiyata hemen her anlamda önemli hizmetler vermiş bir edebiyat insanı olan Ahmet Özer'in biyografisini hazırlarken, onun yazın dünyasının, şiire ilişkin görüş ve üretimlerinin yanı sıra, belki bundan da çok, kendisini bugün olduğu kişi haline getiren koşulları, ortamları önemsedik. Toplumsal sorumluluk duygusunun kişisel kazanımlardan çok önde tutulduğu bir yaşamı, o yaşamın içindeki şairi ve bu şairin hayat karşısındaki duruşunu aktarmaya çalıştık.

Günümüz dünyasının yarattığı bütün olumsuzluklara hatta olanaksızlıklara karşın onurla direnen aydınlarımızla yürek birliği yapmanın, bir güzelliği paylaşmanın onuru ile sunuyoruz bu çalışmayı.



Sayfa Sayısı: 296

Baskı Yılı: 2009


Dili: Türkçe
Yayınevi: Heyamola Yayınları Akan Söz Çınlayan Zaman Ahmet Özer'in Yaşamı ve Yapıtları TIKLA PDF İNDİR !Akan Söz Çınlayan Zaman Ahmet Özer'in Yaşamı ve Yapıtları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Akan Söz Çınlayan Zaman Ahmet Özer'in Yaşamı ve Yapıtları, Çiğdem Sezer

Yorum Gönder