28 Kasım 2022

Yurdunu Kaybeden Adam Cengiz Dağcı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Cengiz Dağcı
Çevirmen: Cengiz Dağcı

Yurdunu Kaybeden Adam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cengiz Dağcı olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, 256 sayfalık Yurdunu Kaybeden Adam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yurdunu Kaybeden Adam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yurdunu Kaybeden Adam TIKLA PDF İNDİR !

Yurdunu Kaybeden Adam Yazarı Kimdir ?

Yurdunu Kaybeden Adam yazarı Cengiz Dağcı 'dır. Cengiz Dağcı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yurdunu Kaybeden Adam PDF indir oku

Yurdunu Kaybeden Adam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, 256 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yurdunu Kaybeden Adam TIKLA PDF İNDİR !

Yurdunu Kaybeden Adam TIKLA PDF İNDİR !

Esirlikten kurtulan ama hürriyetin tadına varamayan Cengiz Dağcı'yı anlatır."Yurdunu kaybeden adam için hürriyetin bile bir manası kalmadığını şimdi anlıyorum. İçinde doğduğum, gülüp oynadığım yerlerde benim dilim konuşulmuyor artık. Bir zamanlar, o topraklarda dilimi konuşan insanların ne olduklarını da bilmiyorum. Son fırtına, ağacı devirdi. Bizler, uçurduğu birkaç yaprak, boşlukta yolunu şaşırmış, ümitsiz ve şaşkın, meçhul bir geleceğe doğru, yalpa vurup duruyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Yurdunu Kaybeden Adam TIKLA PDF İNDİR !

21.04.2016

Gerçekler

Bunu Faşizm olarak yorumlayan kişiler olduğunu gördüm. "Faşist" demek bir devrin İtalyan milliyetçisi demektir. İtalyanca "facio" kelimesinden doğan bu sıfat, Musolini"nin İtalyan milliyetçi partisi mensuplarına alem olmuş, İtalyan milliyetçiliğine de "faşizm" denmişti. Milliyetçiliğin milletleri sardığı sırada hepsi ayrı ayrı adlar almışÿ; Almanlar "nazi" (Nasyonal Sosyalist"ten kısaltma), İspanyollar "falanjist", Belçikalılar "reksist", Romenler "gardist" kelimesini kullanmıştı. Bu disiplinli ve komünist düşmanı milliyetçilik ilk önce İtalya"da çıktığı için hepsine birden "faşizm" demek âdet olmuştu.


22.03.2015

bir halkın çığlığı

stalin adlı tarihin en eli kanlı ırkçısının toplu sürgününe uğrayan yok olmakla yüzyüze kalmış bir halkın, kırım tatarlarının kendini en güzel ifade edişlerinden biri bu roman. ÿ"ama gerçek sovyetler bu değil.ÿ", ÿ"ama tatarlar faşisttiÿ" falan diyecekseniz hiç okumayın.


14.12.2014

Gerçekğin ta kendisi

Cengiz Dağcı o zorlu yılları bizzat yaşamış biri olarak eseri kaleme almış. Kırım Türklerinin nasıl sıkıntılar çektiğini etkili bir anlatımla dile getiriyor. Yalnız önce Korkunç Yıllar okunmalı çünkü Yurdunu Kaybeden Adam, Korkunç Yıllar romanın devamıdır.

Yurdunu Kaybeden Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yurdunu Kaybeden Adam, Cengiz Dağcı

Yorum Gönder