28 Kasım 2022

YazarlarSanatçılarMeşhurlar (objektif:6) Peyami Safa Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Peyami Safa
Çevirmen: Peyami Safa

YazarlarSanatçılarMeşhurlar (objektif:6) indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Peyami Safa olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık YazarlarSanatçılarMeşhurlar (objektif:6) eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. YazarlarSanatçılarMeşhurlar (objektif:6) ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
YazarlarSanatçılarMeşhurlar (objektif:6) TIKLA PDF İNDİR !

YazarlarSanatçılarMeşhurlar (objektif:6) Yazarı Kimdir ?

YazarlarSanatçılarMeşhurlar (objektif:6) yazarı Peyami Safa 'dır. Peyami Safa yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

YazarlarSanatçılarMeşhurlar (objektif:6) PDF indir oku

YazarlarSanatçılarMeşhurlar (objektif:6) indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
YazarlarSanatçılarMeşhurlar (objektif:6) TIKLA PDF İNDİR !

YazarlarSanatçılarMeşhurlar (objektif:6) TIKLA PDF İNDİR !

Üstad Peyami Safa yarım asra yakın bir zaman Babıali'de sırf kalemi ile yaşayan ender insanlardan biri idi. Türk san'atının, edebiyatının ve fikir hayatının hemen bütün meşhurlarını yakından yanınmış, onlarla dostlukları, zaman zaman kalem kavgaları olmuştur.
Türk fikir ve san'at hayatında, dostluğu ve desteğine muhtaç olunan, aranan, ama kalem kavgalarında en çok çekinilen kişi olduğu muhakkaktır. Birçok san'at ve fikir adamını o takdim etmiş, meşhur etmiş, bazılarını da kalemiyle perişan etmiştir. İşte bu ciltte onun Türk fikir ve san'at hayatının meşhurları hakkında yazdıklarını topladık. Yabancı mütefekkir ve san'atçılardan bazıları hakkında yazdıklarını da aldık. Edebi hatırat olarak büyük bir değeri olduğuna inandığımız eseeri zevkle okuyacağınızdan eminiz.

(Tanıtım Bülteninden)

YazarlarSanatçılarMeşhurlar (objektif:6) TIKLA PDF İNDİR !YazarlarSanatçılarMeşhurlar (objektif:6) TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, YazarlarSanatçılarMeşhurlar (objektif:6), Peyami Safa

Yorum Gönder