28 Kasım 2022

Seçimler Özgün Kabacaoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,03 TL
Yazarı: Özgün Kabacaoğlu
Çevirmen: Özgün Kabacaoğlu

Seçimler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Özgün Kabacaoğlu olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Seçimler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Seçimler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Seçimler TIKLA PDF İNDİR !

Seçimler Yazarı Kimdir ?

Seçimler yazarı Özgün Kabacaoğlu 'dır. Özgün Kabacaoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Seçimler PDF indir oku

Seçimler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Seçimler TIKLA PDF İNDİR !

Seçimler TIKLA PDF İNDİR !

Bir mesaj geldi. Deniz, cesaret etmiş ve beraber kahve içmek istemişti. Telefonu elinde, çöktü koltuğun ortasına. Ne yapacaktı, bilmiyordu. Kızına baktı,boşanmak mı çözümdü? Bir çözüm var mıydı? Ya aşk? Aşka koşmalı mıydı? Her bir hâli, ses tonu…Neyi seçmeliydi, bilemeden… Neyi seçmeliydi?" Yeni bir çağı eskisinin üstüne devirdiğini düşünse de insan, kontrol edemediği öyküler içinde sürüp gider tutsaklığı. Zaman zaman gelecek olur geçmiş, geleceğingeçmiş olduğu gibi… Çoğunlukla geçmişten, bazen de gelecekten bugüne uzanır insan öyküleri. Smyrna'dan İzmir'e gizemli bir yolculuktu belki de insanın en tutkulu özlemi…

(Tanıtım Bülteninden)

Seçimler TIKLA PDF İNDİR !Seçimler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Seçimler, Özgün Kabacaoğlu

Yorum Gönder