28 Kasım 2022

Ben Hayrandım Anneme Perihan Metin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Perihan Metin
Çevirmen: Perihan Metin

Ben Hayrandım Anneme indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Perihan Metin olan ve Kitapsaati Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ben Hayrandım Anneme eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ben Hayrandım Anneme ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ben Hayrandım Anneme TIKLA PDF İNDİR !

Ben Hayrandım Anneme Yazarı Kimdir ?

Ben Hayrandım Anneme yazarı Perihan Metin 'dır. Perihan Metin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Ben Hayrandım Anneme PDF indir oku

Ben Hayrandım Anneme indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kitapsaati Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ben Hayrandım Anneme TIKLA PDF İNDİR !

Ben Hayrandım Anneme TIKLA PDF İNDİR ! Bilemiyorum; ne desem annemm, bir tanem... "Bugün, günlerden Mayıs 2.Pazar ve ben seni çok özledim" Her ANNE sözünde burnumun direği sızlar Göz pınarlarıma hücum eder yaşlar Dökülmekten aciz, olduğu yerde birikir İçim burkulur, bir hoş olur Bu 7. "Anneler Günü" sensiz Ben, kimselere diyemiyorum artık "Gününüz Kutlu Olsun, nice yıllara" diye Bilemiyorum; ne desem Bilemiyorum, duygularımı nasıl ifade edebilir Hangi kelime…. (Tanıtım Bülteninden) Ben Hayrandım Anneme TIKLA PDF İNDİR !Ben Hayrandım Anneme TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Ben Hayrandım Anneme, Perihan Metin

Yorum Gönder