25 Kasım 2022

Golconda Saklı Öykü 1. Kitap Fatma Nur Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Fatma Nur
Çevirmen: Volkan Karakaş

Golconda Saklı Öykü 1. Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fatma Nur olan ve Siyah Kuğu Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Golconda Saklı Öykü 1. Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Golconda Saklı Öykü 1. Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Golconda Saklı Öykü 1. Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Golconda Saklı Öykü 1. Kitap Yazarı Kimdir ?

Golconda Saklı Öykü 1. Kitap yazarı Fatma Nur 'dır. Fatma Nur yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Golconda Saklı Öykü 1. Kitap PDF indir oku

Golconda Saklı Öykü 1. Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Siyah Kuğu Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Golconda Saklı Öykü 1. Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Golconda Saklı Öykü 1. Kitap TIKLA PDF İNDİR !
"Işık, rüzgar yönündedir Kralım... "

Rüzgarın rehberliği ile sadece geceleri sürecek, uzun meşakatli bir yolculuktur bu...! Işığı bulacaklar fakat aydınlandıkları kadar da yanacaklardı…

Yüzyıllar öncesinde kesişen yolları ve birleşen yürekleri ile biri, unutmadan sabırla diğerini bekleyerek, diğeri ise hatırlamak üzere unutarak günümüze gelir...

Çağlar öncesinden günümüze uzanan, bir bileninin bir de bilmeyeninin olduğu gizli bir öykü ve asırlar sonra New York'un ortasında tekrar karşılaşan, birbirine yazılmış iki derin kader yazgısıdır onlar... Bildiğiniz Dracula masallarını unutun...! Golconda ile vampirlerin kutsal kitaplarla destekli bilinmeyen gerçek tarihini öğrenecek ve yüzyıllar öncesinden günümüze uzanan bir aşk hikayesinin içinde kaybolacaksınız...!
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 432

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Siyah Kuğu Yayınları Golconda Saklı Öykü 1. Kitap TIKLA PDF İNDİR !

25.05.2019

Golconda

Okuduğum ilk fantastik kitap Golconda. İlk başta önyargılı olmama rağmen uzak geçmişten günümüze kadar süren büyük bir aşk hikayesi ve fantastik kurgu. Serinin devamındaki kitapları da okutan bir başlangıç. Fantastik ve aşk severlere tavsiye ederim Golconda serisini.


03.10.2016

Süper!

Türk bir yazardan fantastik tarzda böylesine mükemmel bir kitap çıkması bu konudaki bütün tabularımı yıktı. Mükemmel ötesi gerçekten!

Golconda Saklı Öykü 1. Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Golconda Saklı Öykü 1. Kitap, Fatma Nur

Yorum Gönder