25 Kasım 2022

Bir Umuttur Yaşamak Ya Umutlar Da Birgün Biterse Mücahit Demir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Mücahit Demir
Çevirmen: Mücahit Demir

Bir Umuttur Yaşamak Ya Umutlar Da Birgün Biterse indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mücahit Demir olan ve Artikel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Umuttur Yaşamak Ya Umutlar Da Birgün Biterse eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Umuttur Yaşamak Ya Umutlar Da Birgün Biterse ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Umuttur Yaşamak Ya Umutlar Da Birgün Biterse TIKLA PDF İNDİR !

Bir Umuttur Yaşamak Ya Umutlar Da Birgün Biterse Yazarı Kimdir ?

Bir Umuttur Yaşamak Ya Umutlar Da Birgün Biterse yazarı Mücahit Demir 'dır. Mücahit Demir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Umuttur Yaşamak Ya Umutlar Da Birgün Biterse PDF indir oku

Bir Umuttur Yaşamak Ya Umutlar Da Birgün Biterse indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artikel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Umuttur Yaşamak Ya Umutlar Da Birgün Biterse TIKLA PDF İNDİR !

Bir Umuttur Yaşamak Ya Umutlar Da Birgün Biterse TIKLA PDF İNDİR !
Eğer ki, siz de umutlarınızı kalbinizin içerisine saklamışsanız; Sizin de daha yazacak çok hikâyeniz vardır...

Çektiği acıları unutmak, hayallerini gerçekleştirmek ve tükenmiş umutlarını tekrar yeşertmek için hayatı boyunca oradan oraya savrulan bir gencin hikâyesi çok sıradan görünebilir. Onun, "umutlarını kalbinin derinliklerinde saklayarak" yeni tanıştığı, kendisine çok benzeyen ve yarım kalan umutlarını tekrar yeşertmek için çıktığı yolculukta karşısına çıkan engelleri aşmak için hayatı pahasına verdiği bir mücadele... Her şeye rağmen hayat ona iki seçenek sunmuştu. Ya Tanju'nun ailesi ya da kendi hayatı...

Hayat size iki seçenek sunmuşsa acı çekmeniz kaçınılmazdır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artikel Yayıncılık Bir Umuttur Yaşamak Ya Umutlar Da Birgün Biterse TIKLA PDF İNDİR !Bir Umuttur Yaşamak Ya Umutlar Da Birgün Biterse TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Umuttur Yaşamak Ya Umutlar Da Birgün Biterse, Mücahit Demir

Yorum Gönder