27 Kasım 2022

Erzincan'dan Öteye Mehmet Akar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,28 TL
Yazarı: Mehmet Akar
Çevirmen: Mehmet Akar

Erzincan'dan Öteye indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Akar olan ve Do Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Erzincan'dan Öteye eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Erzincan'dan Öteye ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Erzincan'dan Öteye TIKLA PDF İNDİR !

Erzincan'dan Öteye Yazarı Kimdir ?

Erzincan'dan Öteye yazarı Mehmet Akar 'dır. Mehmet Akar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Erzincan'dan Öteye PDF indir oku

Erzincan'dan Öteye indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Do Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Erzincan'dan Öteye TIKLA PDF İNDİR !

Erzincan'dan Öteye TIKLA PDF İNDİR !
Mustafa Özbey, günümüz dünyasında insan ilişkilerinde giderek artan sıradanlaşma, yüzeysellik, güvensizlik, temassızlık sonucu, o güzel "kitap insan"ı okuyamayışımıza meydan okuyarak, bir cesaret koymuş ortaya. Bize sanki "Ben buradayım, Ma Kırmancime, bu benim hikâyem, beni benden okumayanlar kitabımdan okusun" diye sesleniyor.

Aslında "Erzincan'dan Öteye - Bir Kırmanc Alevi'nin Yaşam Yolculuğu" kitabında dile gelenler sadece Mustafa'nın değil, hepimizin farklı yollardan yürürken, değişik kentlerde, ülkelerde yaşarken parçası olduğumuz hikâyeleri gözümüzün önüne seriyor.

Çok kültürlü topraklarda el verip el almıyoruz. Tanışmıyoruz. Dokunamıyoruz. Temas etmiyoruz. Birbirimizi sadece gıyaben tanıyoruz. Önyargılarımızla ve güçlülerin, egemenlerin bizi bölen, kutuplaştıran üçüncü hikâye anlatımlarına teslim olmuş aklımızla, insanı kendisinden okuyamıyoruz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 288

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Do Yayınları Erzincan'dan Öteye TIKLA PDF İNDİR !Erzincan'dan Öteye TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Erzincan'dan Öteye, Mehmet Akar

Yorum Gönder