27 Kasım 2022

Şeytanbilimci Andrew Pyper Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,05 TL
Yazarı: Andrew Pyper
Çevirmen: Can Yapalak

Şeytanbilimci indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Andrew Pyper olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şeytanbilimci eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şeytanbilimci ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şeytanbilimci TIKLA PDF İNDİR !

Şeytanbilimci Yazarı Kimdir ?

Şeytanbilimci yazarı Andrew Pyper 'dır. Andrew Pyper yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Şeytanbilimci PDF indir oku

Şeytanbilimci indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şeytanbilimci TIKLA PDF İNDİR !

Şeytanbilimci TIKLA PDF İNDİR !
Şeytan içinizde değilse hiçbir yerdedir! Akademide eski bilimler uzmanı David Ullman'ın, karısı, âşık olduğu psikolog Elaine ve çok sevdiği kızı Tess arasında sürdürdüğü hayatı, esrarengiz bir ziyaretçinin çıkıp gelmesiyle altüst olur.

Şeytan, David'in karşısındadır. Üstelik tanıdığı insanların suretinde, geçmişin, bugünün ve geleceğin bilgisiyle. David'in Şeytan'ın eline düşen kızını kurtarmak için 48 saati vardır. John Milton'ın Kayıp Cennet'inden dizeler birer şifreye dönüşürken, David de çocukluğunun alacakaranlığına dönecektir. Dilinde şeytani dizeler… Yüreğinde, ölüme yazgılı bir kadının aşkı… Aşk mı daha güçlüdür, Şeytan mı?
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 344

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 273

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Şeytanbilimci TIKLA PDF İNDİR !Şeytanbilimci TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Şeytanbilimci, Andrew Pyper

Yorum Gönder