31 Ekim 2022

Kaptan June Ve Kaplumbağalar June Haimoff Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,75 TL
Yazarı: June Haimoff
Çevirmen: Ayşegül Çetin

Kaptan June Ve Kaplumbağalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı June Haimoff olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kaptan June Ve Kaplumbağalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kaptan June Ve Kaplumbağalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kaptan June Ve Kaplumbağalar TIKLA PDF İNDİR !

Kaptan June Ve Kaplumbağalar Yazarı Kimdir ?

Kaptan June Ve Kaplumbağalar yazarı June Haimoff 'dır. June Haimoff yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kaptan June Ve Kaplumbağalar PDF indir oku

Kaptan June Ve Kaplumbağalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kaptan June Ve Kaplumbağalar TIKLA PDF İNDİR !

Kaptan June Ve Kaplumbağalar TIKLA PDF İNDİR !
June Haimoff,teknesiyle Temmuz 1975'te Dalyan sahilindeki küçük balıkçı kasabasına yanaştığında,hayatında yepyeni bir dönemin kapıları aralanmıştı.1984'te ise,bölge halkının,sevgiyle "Kaptan"lakabını taktığı June Haimoff,Dalyan plajında,kendi barakasında yaşıyordu artık....



Sayfa Sayısı: 184


Dili: Türkçe
Yayınevi: Remzi Kitabevi Kaptan June Ve Kaplumbağalar TIKLA PDF İNDİR !Kaptan June Ve Kaplumbağalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kaptan June Ve Kaplumbağalar, June Haimoff

Yorum Gönder