31 Ekim 2022

Harikalar Odası Georges Perec Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,78 TL
Yazarı: Georges Perec
Çevirmen: Georges Perec

Harikalar Odası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Georges Perec olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Harikalar Odası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Harikalar Odası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Harikalar Odası TIKLA PDF İNDİR !

Harikalar Odası Yazarı Kimdir ?

Harikalar Odası yazarı Georges Perec 'dır. Georges Perec yazdığı bu eserle Talât Sait Halman Çeviri Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Harikalar Odası PDF indir oku

Harikalar Odası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Harikalar Odası TIKLA PDF İNDİR !

Harikalar Odası TIKLA PDF İNDİR !
Harikalar Odası" diye anılan tablolar öteden beri büyülemiştir beni. Kendi içinde bir müze olan, imge olan, bir dizi tablonun temsilini veren bir tablo düşünün; dahası, zaman zaman bu tabloların içinde bir dizi tablonun vb. temsil edildiği bir tablo daha oluyordu, birbirini izleyen tüm tub "tablo içinde tablo"lardan çok hoşlanıyordum.



Sayfa Sayısı: 88

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: Sel Yayıncılık Harikalar Odası TIKLA PDF İNDİR !

07.06.2006

İlginc...

Çok ilginç güzel bir kitap bence de...


07.06.2006

İlginc...

Çok ilginç güzel bir kitap bence de...


31.03.2006

Yine kandırdın bizi Perec!

Perec yine o aynı zamanda hem akıcı hem de karmakarışık olabilen anlatımı ile, çok sıkıcı olabilecek bir konuda öyle güzel yazmış ki, şaşırdım. Tüm ayrıntıları ile sanki gerçek kişilermiş gibi anlattığı karakterler, kitabı bitirip satın almaya gidecekmişsiniz kadar elegelen tablolar beni kandırdı. Onların düzmece olamayacağına inanıp bahsi geçen resmi aradım İnternet'te. Yoktu, hayal mahsulü idi. Perec yine yapacağını yapmıştı, ama kitap da çoktan bitmişti. Sanat hamileri kitapta kendinden çok şey bulacak:))))

Harikalar Odası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Harikalar Odası, Georges Perec

Yorum Gönder