26 Ekim 2022

İnsan ve Savaş Ethem Büyükışık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,6 TL
Yazarı: Ethem Büyükışık
Çevirmen: Ethem Büyükışık

İnsan ve Savaş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ethem Büyükışık olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, 440 sayfalık İnsan ve Savaş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İnsan ve Savaş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İnsan ve Savaş TIKLA PDF İNDİR !

İnsan ve Savaş Yazarı Kimdir ?

İnsan ve Savaş yazarı Ethem Büyükışık 'dır. Ethem Büyükışık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

İnsan ve Savaş PDF indir oku

İnsan ve Savaş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, 440 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İnsan ve Savaş TIKLA PDF İNDİR !

İnsan ve Savaş TIKLA PDF İNDİR !

Asker savaşa her an hazır olmalıdır, varlık sebebi budur; ancak o kazanılamayacak hiçbir savaşa sokulmamalıdır. Yani asker savaşmak için değil, doğru zaman ve yerde savaşı kazanmak için vardır.

Siyasi karar alma sürecine dâhil edilen girdilerin önemli bir kısmı sivil uzmanlık alanlarındaki bilgi, beceri, ehliyet, liyakat ve tecrübenin yanı sıra askeri uzmanlık ile de ilgilidir. Askerlerin savunma ve güvenlik alanıyla sınırlı kalmak üzere siyasi karar alma sürecine yapacağı teklifler siyasete müdahale olarak değil, ihtisasa ilişkin olumlu bir askeri-politik öneri ve devlet aklına değerli bir katkı olarak değerlendirilmelidir.

(Tanıtım Bülteninden)

İnsan ve Savaş TIKLA PDF İNDİR !İnsan ve Savaş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, İnsan ve Savaş, Ethem Büyükışık

Yorum Gönder