26 Ekim 2022

Bir Sinir Hastasının 21 Günü Octave Mirbeau Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,5 TL
Yazarı: Octave Mirbeau
Çevirmen: Alev Çamalan

Bir Sinir Hastasının 21 Günü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Octave Mirbeau olan ve Üç Nokta Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 336 sayfalık Bir Sinir Hastasının 21 Günü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Sinir Hastasının 21 Günü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Sinir Hastasının 21 Günü TIKLA PDF İNDİR !

Bir Sinir Hastasının 21 Günü Yazarı Kimdir ?

Bir Sinir Hastasının 21 Günü yazarı Octave Mirbeau 'dır. Octave Mirbeau yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Bir Sinir Hastasının 21 Günü PDF indir oku

Bir Sinir Hastasının 21 Günü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Üç Nokta Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 336 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Sinir Hastasının 21 Günü TIKLA PDF İNDİR !

Bir Sinir Hastasının 21 Günü TIKLA PDF İNDİR !

Seçme hakkının işleyişinde asıl hayranlık uyandıran şey, egemen olan ve kendisinden başka efendisi olmayan halka, hiçbir zaman tadına varamayacağı iyilikler vadedilmesi ve her halükârda gerçekleştirilmesi başka birine bağlı sözler verilmesidir. Tüm hayatları boyunca, kumarbazların para peşinde, âşıkların acının peşinde koştukları gibi vaatlerin arkasından koşan seçmenler, son derece insani ve böylesine onmadık biçimde bağlı oldukları sözlerin tutulmamasını bile yeğliyorlar. Seçmen olsak da olmasak da biz böyleyiz… Tatmin edilmiş arzular bizim için bir şey ifade etmez… Asla gerçekleşmeyen şeylerin özlemini duymak ve sonu gelmez bir rüyaya dalmak isteriz.

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Sinir Hastasının 21 Günü TIKLA PDF İNDİR !Bir Sinir Hastasının 21 Günü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Bir Sinir Hastasının 21 Günü, Octave Mirbeau

Yorum Gönder