3 Temmuz 2022

Yeryüzü Muhafızları - Zihin Okuyan Kız Asena Meriç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,88 TL
Yazarı: Asena Meriç
Çevirmen: Asena Meriç

Yeryüzü Muhafızları - Zihin Okuyan Kız indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Asena Meriç olan ve Carpediem Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 160 sayfalık Yeryüzü Muhafızları - Zihin Okuyan Kız eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Yeryüzü Muhafızları - Zihin Okuyan Kız ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeryüzü Muhafızları - Zihin Okuyan Kız TIKLA PDF İNDİR !

Yeryüzü Muhafızları - Zihin Okuyan Kız Yazarı Kimdir ?

Yeryüzü Muhafızları - Zihin Okuyan Kız yazarı Asena Meriç 'dır. Asena Meriç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Fantastik/Bilim Kurgu türündedir.

Yeryüzü Muhafızları - Zihin Okuyan Kız PDF indir oku

Yeryüzü Muhafızları - Zihin Okuyan Kız indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Carpediem Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 160 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeryüzü Muhafızları - Zihin Okuyan Kız TIKLA PDF İNDİR !

Yeryüzü Muhafızları - Zihin Okuyan Kız TIKLA PDF İNDİR !

İyiliğin ve kötülüğün tohumları yeryüzüne serpildi. Güneş toprakla buluştuğunda... Herkes dönüp kendi içine baktı... Ve insan, unuttuklarını hatırladı...

Toprak, gizemli komşuları Suzi'nin anlattığı sıra dışı hikâyelerle büyümüştür. Suzi'nin aniden ortadan kaybolmasıyla başlayan tuhaf olaylar, onu ve en yakın arkadaşı Enis'i Manavgat'taki gizemli bir mağaraya kadar götürür. Orada Suzi'nin torunu olan Güneş'i bulduklarında sır kapıları da bir bir aralanmaya başlar.

Gerçekle fantastik arasında heyecan dolu sıra dışı bir macera...

(Tanıtım Bülteninden)

Yeryüzü Muhafızları - Zihin Okuyan Kız TIKLA PDF İNDİR !Yeryüzü Muhafızları - Zihin Okuyan Kız TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Fantastik/Bilim Kurgu
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Gençlik 10+ Yaş, Fantastik/Bilim Kurgu, Yeryüzü Muhafızları - Zihin Okuyan Kız, Asena Meriç

Yorum Gönder