3 Temmuz 2022

Gizemli Yolculuk Eyüp Hayta Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Eyüp Hayta
Çevirmen: Eyüp Hayta

Gizemli Yolculuk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Eyüp Hayta olan ve Parana yayınevinin yayınlamış olduğu, 160 sayfalık Gizemli Yolculuk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Gizemli Yolculuk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gizemli Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Gizemli Yolculuk Yazarı Kimdir ?

Gizemli Yolculuk yazarı Eyüp Hayta 'dır. Eyüp Hayta yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Roman/Öykü türündedir.

Gizemli Yolculuk PDF indir oku

Gizemli Yolculuk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Parana yayınevi tarafından yayınlanan, 160 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gizemli Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Gizemli Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Gizemli yolculuk isimli eserde yazar sırlarla dolu maceralarla karşılaşır. Efsaneler, cadılar, öykü dolu gizemli bir macera kitabıdır. Doğanın, doğadaki canlıların keşfi, sırları ve ayrıca bu macerada karşılaştığı güçlükler ve tehlikelerden kurtulup amaçlarına ulaşmaya çalışır. Bu gizem dolu macerasında kendisine yardım edecek eller olacaktır. Yıllar sonra bütün engelleri inandığı değerleri sayesinde aşacakmıdır? Bu gizem dolu macera serüveninde hangi kötülüklerle ve kişilerle karşılaşmıdır? Bütün kötüler yok olmuşmudur? Gizemli yolculuğun sonu nasıl bitmiştir?

(Tanıtım Bülteninden)

Gizemli Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !Gizemli Yolculuk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Roman/Öykü
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Gençlik 10+ Yaş, Roman/Öykü, Gizemli Yolculuk, Eyüp Hayta

Yorum Gönder