4 Temmuz 2022

Tabantepen Salih Mercanoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,5 TL
Yazarı: Salih Mercanoğlu
Çevirmen: Salih Mercanoğlu

Tabantepen indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Salih Mercanoğlu olan ve Temren Çocuk yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tabantepen eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Tabantepen ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tabantepen TIKLA PDF İNDİR !

Tabantepen Yazarı Kimdir ?

Tabantepen yazarı Salih Mercanoğlu 'dır. Salih Mercanoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Roman/Öykü türündedir.

Tabantepen PDF indir oku

Tabantepen indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Temren Çocuk yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tabantepen TIKLA PDF İNDİR !

Tabantepen TIKLA PDF İNDİR !

Çevremizde, Tabantepen gibi esrarengiz, sır küpü, şefkatli ve herkese iyilik yapan çok fazla insan yoktur. Farklı oluşlarının mutlaka bir sebebi vardır. Bu insanları tanımamız ve sevmemiz ancak Berber Saçak gibi bilge kişiler sayesinde mümkün olur. Yazarın kendi çizdiği resimleriyle eğlenceli, gizemli ve heyecan dolu bir maceraya çıkartan bu çocuk romanını okuduktan sonra Tabantepen'i siz de seveceksiniz.

Bundan eminim...

Tanıtım Bülteninden)

Tabantepen TIKLA PDF İNDİR !Tabantepen TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Roman/Öykü
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Gençlik 10+ Yaş, Roman/Öykü, Tabantepen, Salih Mercanoğlu

Yorum Gönder