4 Temmuz 2022

Cesur Tohum Pino Serap Şahin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Serap Şahin
Çevirmen: Serap Şahin

Cesur Tohum Pino indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Serap Şahin olan ve Final Kültür Sanat Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Cesur Tohum Pino eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Cesur Tohum Pino ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Cesur Tohum Pino TIKLA PDF İNDİR !

Cesur Tohum Pino Yazarı Kimdir ?

Cesur Tohum Pino yazarı Serap Şahin 'dır. Serap Şahin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Çocuk Öykü/Hikaye türündedir.

Cesur Tohum Pino PDF indir oku

Cesur Tohum Pino indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Final Kültür Sanat Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Cesur Tohum Pino TIKLA PDF İNDİR !

Cesur Tohum Pino TIKLA PDF İNDİR !

Minik tohum Pino'nun hayatı sıcak ve güvenli bir serada başlar. Burada kendisi gibi pek çok tohumla birlikte mutluluk içinde yaşasa da, Pino seranın dışındaki hayatı merak etmekten asla vazgeçmez.
Çünkü Pino'yu diğer bütün minik tohumlardan farklı kılan hayalleridir.
Pino, hayallerini gerçekleştiren bir kahraman olmak ister. Bir gün seradan çıkacak, maceraya atılacak ve kocaman bir çam ağacı olacaktır. Elbette bütün kahramanlar gibi bunu dostluğun gücüyle başaracaktır…

(Tanıtım Bülteninden)

Cesur Tohum Pino TIKLA PDF İNDİR !Cesur Tohum Pino TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Çocuk Öykü/Hikaye
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Çağı 6-10 Yaş, Çocuk Öykü/Hikaye, Cesur Tohum Pino, Serap Şahin

Yorum Gönder